Hoe wordt u Rainlevelr?

Informatief gesprek

Als u meer informatie wilt over RainLevelr komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden op uw bedrijf.  Meestal zal dat zijn omdat u plannen hebt voor vervanging van de folie of meer uitgebreide nieuwbouw- of renovatieplannen.  Wij begrijpen dat u hiermee vaart wilt maken en kunnen snel schakelen.

Is uw bedrijf geschikt?

Wij hanteren de volgende entreevoorwaarden:

1. Geen condenswater op het bassin. Omdat water vanuit het bassin op de sloot wordt afgelaten mag het geen resten van gewasbeschermingsmiddelen bevatten. Condenswater uit de kas mag daarom niet op het bassin worden geloosd als u meedoet aan RainLevelr. Delfland controleert dit vooraf en denkt mee hoe de situatie aangepast zou kunnen worden als deze op dit moment niet voldoet..

2. De klimaatcomputer moet kunnen worden aangesloten op LetsGrow. Delfland wil het niveau van het bassin en de klepstand kunnen aflezen en gebruikt hiervoor LetsGrow.com. Onzeker of uw klimaatcomputer geschikt is voor data-uitwisseling? Check dan de benodigde specificaties op de website van LetsGrow.com.

Als er op deze twee punten aanpassingen op uw bedrijf nodig zijn, dan dient u hier zelf voor te zorgen.